Atelje Q

Atelje Q je zgodba o srčnosti in predanosti, ki ju vodi ljubezen do kulinarike, priprave butičnih slaščič in gostoljubnosti. Uroš in Nena, ustanovitelja Ateljeja Q, z veseljem in ljubeznijo, že 7 let, skrbita za zadovoljstvo gostov, obenem pa za lastnoročno pripravo in razvoj vedno svežih unikatnih sladic.

Z vami že od leta 2015

Q Shop

Priprava in prodaja sladic in sladko razvajanje v centru Celja

Dostava sladic

Sladice in torte dostavljamo gostinskim lokalom in po dogovoru tudi individualno

Sladice po naročilu

Kreacija in peka tort za praznovanja, poroke, rojstne dneve in vse ostale priložnosti

Kulinarične delavnice

Izvedba kulinaričnih delavnic in izobraževanj s področja priprave slaščic.

Kjer ustvarjalnost in domišljija na poznata meja

Izkušnje in sposobnost, ideje in vztrajnost so glavni razlogi, da na najini poti vztrajava, se trudiva in jo razvijava naprej. Ljubezen do ustvarjanja, kreiranja, radovednost in predanost pa so glavne sestavine najinih kreacij. Zato so najine sladice drugačne, unikatne in edinstvene. So popolnoma naravne, pripravljene iz najbolj kvalitetnih surovin, brez dodanih umetnih ojačevalcev okusa in arom, ter brez praškov in past.

Kakovost je sestavina pri kateri si ne dovoljujeva izjem, zato za naše goste in ljubitelje sladic pripravljava le najboljše, iz preverjenih sestavin in pripravljeno s srcem.

Ponosna sva na sodelovanje s številnimi gostinskimi lokali od blizu in daleč, med drugim ste lahko najine sladice okušali že v: Gostilna in pivnica Stari Pisker, Picerija Limbo, Kavarna Panorama, Brunarica jezera Braslovče, Gostilna Krpan, Gradu ob Sotočju, Vista bar, Kozjanski dvor, Užitkarna Beli Vol itd... Z veseljem pa prisluhneva tudi individualnim željam in za vas pripraviva sladice in torte, narejene čisto po vašem okusu.

Košarica
Scroll to Top