Politika zasebnosti

Upravljalec podatkov

Upravljavec podatkov je podjetje Atelje Q, Nena Kajtner s.p.

Zbira naslednje osebne podatke uporabnikov za potrebe poslovanja spletne trgovine in spletne strani ateljeq.si: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, geslo v šifrirani obliki ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnese v obrazec v spletni trgovini ateljeq.si. Podjetje Atelje Q, Nena Kajtner s.p. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletne trgovine ateljeq.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

Nakupovanje v spletni trgovini ateljeq.si

V spletni trgovini toneli.si kupec lahko nakup opravi kot gost ali kot registrirani uporabnik, ki v postopku registracije posreduje zahtevane podatke. Vsak uporabnik sam odgovarja za podane podatke. Podjetje Atelje Q, Nena Kajtner s.p. vpisane podatke do preklica uporablja za obdelavo uporabnikovega naročila v spletni trgovini ateljeq.si. Podjetje Atelje Q, Nena Kajtner s.p. podatke hrani do preklica ali odjave. Uporabnik lahko svojo zahtevo do preklica ali odjave poda pisno na naslov: Atelje Q, Nena Kajtner s.p., Ljubljanska cesta 60, 3000 Celje ali na elektronski naslov info@ateljeq.si

Podjetje Atelje Q, Nena Kajtner s.p. kot davčni zavezanec v skladu s 86. členom ZDDV zagotavlja hrambo računov deset let.

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Uporabnik lahko svoja vprašanja posreduje tudi preko e-maila, objavljenega na spletnem mestu ateljeq.si ali preko kontaktnega obrazca. Ti podatki bodo uporabljeni le za rešitev uporabnikovega problema. S pošiljanjem e-sporočil se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletne strani in trgovine ateljeq.si.

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih Podjetje Atelje Q, Nena Kajtner s.p. obdeluje, za izbris ali popravke.

Podjetje Atelje Q, Nena Kajtner s.p. zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov:

  • pravico do dostopa do osebnih podatkov,
  • pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov,
  • pravico do izbrisa osebnih podatkov,
  • pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in
  • pravico do ugovora.

Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno na naslov: Atelje Q, Nena Kajtner s.p., Ljubljanska cesta 60, 3000 Celje ali na elektronski naslov info@ateljeq.si.

Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne trgovine ateljeq.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Atelje Q, Nena Kajtner s.p. bo osebne podatke varoval in preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani podjetja Atelje Q, Nena Kajtner s.p. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.

Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL. Podatki o plačilni kartici se v zaščiteni kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v strežnik banke.

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

Podatki, ki jih uporabnik zaupa Atelje Q, Nena Kajtner s.p. so zaupni. Podjetje Atelje Q, Nena Kajtner s.p. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti.

Podatki so lahko posredovani:

– podjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletne trgovine toneli.si (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic);

– podjetjem, ki zagotavljajo nemoten proces nakupa (Stripe vtičnik, dostavna služba);

– pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.

Privolitev

Z uporabo spletne trgovine ateljeq.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Politika piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v brskalniku, omogočajo delovanje vseh funkcij spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska spletne trgovine ateljeq.si dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Uporabnik poda strinjanje oziroma nestrinjanje o uporabi piškotkov, s katerimi se na spletnih straneh ateljeq.si izboljša uporabniška izkušnja in zagotavlja vsebina.

Kontakt

Upravljalec osebnih podatkov:

Atelje Q, Nena Kajtner s.p., Ljubljanska cesta 60, 3000 Celje; info@ateljeq.si

Zadnja sprememba: Celje, 1.8.2022

Košarica
Scroll to Top